Új üzlet nyitásán gondolkozik? Segítek megtervezni, milyen kialakításra lesz szüksége, hogy a jelenleg érvényes jogszabályoknak megfeleljen.
Sokszor gondot jelent egy-egy üzletnek, vállalkozásnak a HACCP rendszer kiépítése, sőt bizonyos esetekben nem is hallottak róla.
Kinek kötelező a HACCP rendszer?
Magyarországon 2004 májusától minden olyan cégnek, akik élelmiszer előállítással, forgalmazással foglalkoznak, legyen szó vendéglátásról vagy közétkeztetésről.
Ennek kialakításában tudok segítséget nyújtani a megfelelő jogszabályokkal és előírások betartásával. Legyen szó újonnan nyíló üzletről, üzemről vagy már működő vállalkozásról, ha megkeresnek a tapasztalatommal és empátiával együtt biztos, hogy elkerülheti az ellenőrzések alkalmával kiszabható súlyos bírságokat. Bízza rám a kellemetlen papírmunkát és szakszerűen elkészítem a szükséges dokumentumokat, amelyeket kérhetnek egy helyszíni ellenőrzés során. Munkámat gyorsan, precízen és lelkiismeretesen végzem, nem sablon rendszerben, hanem egyénre szabva, hiszen minden vállalkozás egyedi, így testreszabott HACCP rendszer kialakítása szükséges.
Kerülje el a kellemetlen kockázatokat, az esetleges ételmérgezéseket, fertőzéseket. Minden Európai Unión belüli élelmiszeripari vállalkozásnak rendelkezni kell HACCP dokumentációval, ebben tudok a segítségére lenni.
Amit kínálok:
Gyakran ismételt kérdések:
Mi az a HACCP?
A HACCP mozaikszó és a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből állították össze:
Hazard Analysis Critical Control Point = Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pont
HACCP: olyan rendszer, amely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszer-biztonság szempontjából jelentőséggel bíró veszélyeket.
HACCP-terv: olyan dokumentum, mely a HACCP alapelvei szerint készül, hogy biztosítsa azon veszélyek szabályozását, melyek az élelmiszerlánc meghatározott szakaszán az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentőséggel bírnak
Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken és kímélje meg magát a kellemetlen papírmunkától! Spóroljon időt, bízza ránk és tegyük együtt költséghatékonyabbá a vállalkozását!
Mikor kell készíteni új HACCP rendszert?